TaHoma Toolkit

De alles-in-één oplossing voor het aansluiten van TaHoma switch en bijbehorende Somfy producten.

Gebruik de Somfy TaHoma Toolkit om de gebruiksvriendelijke TaHoma switch smart home control aan te sluiten en direct aan uw klanten te demonstreren.
image-visual
<strong>TaHoma Toolkit </strong>

TaHoma Toolkit

Gebruik de Somfy TaHoma Toolkit om de gebruiksvriendelijke TaHoma switch smart home control aan te sluiten en direct aan uw klanten te demonstreren. TaHoma Toolkit voor het installeren en aansluiten van Somfy producten. Onze compacte TaHoma Toolkit bevat alles wat u nodig heeft om Somfy producten zo efficiënt mogelijk bij uw klant te installeren: een hoogwaardige beschermhoes voor buiten, een TaHoma switch, een powerbank, een een USB autolader en een duidelijke, eenvoudige handleiding. Met de TaHoma pro app kunt u de TaHoma switch ook als ‘stand alone’ tool gebruiken om u door het installatieproces te leiden. Voordelen voor installateurs:


✓ Eenvoudig & intuïtief installeren en aansluiten van Somfy producten

✓ Gebruik TaHoma switch als ‘stand alone’ installatiekit (in combinatie met TaHoma pro app)

✓ Configureer en beheer aangesloten apparaten snel en betrouwbaar

✓ Veilig transport dankzij hoogwaardige beschermhoes voor buiten

✓ Ondersteuning door Somfy Academy video's

Voor het eerste gebruik wordt aanbevolen om de toolbox aan te sluiten op WIFI en de software van de TaHoma toolbox te updaten naar de laatste versie voor de meest actuele ondersteuning van functies en mogelijkheden. Verder is het aan te raden om de updates van je TaHoma switch en de TaHoma pro app regelmatig uit te voeren.

Bestel nu uw TaHoma Toolkit

Bestellen
TaHoma Pro App

TaHoma Pro App

Eenvoudige installatie zonder fouten, elke keer weer. De TaHoma pro app is de perfecte tool om io-producten bij uw klant aan te sluiten. Met de TaHoma pro app op uw smartphone kunt u eenvoudig apparaten installeren en aansluiten in veel minder tijd. Aansluiten, configureren, motoren instellen en afstandsbedieningen koppelen, alles even eenvoudig vanaf uw smartphone.
Naar de TaHoma pro app

De TaHoma Toolkit zorgt voor een eenvoudige, foutloze installatie, elke keer weer

ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING

Met de Tahoma pro app kunt u de TaHoma switch eenvoudig en snel installeren, aansluiten en de io-producten instellen.

ZELFVOORZIENEND

Dankzij de WiFi-functie van de Tahoma switch en de powerbank in de TaHoma Toolkit kunt u volledig zelfvoorzienend werken: er is geen stroomvoorziening of bekabelde internetverbinding nodig.

Support

Demonstreer de gebruiksvriendelijke TaHoma switch smart home control aan uw klanten op lokatie.

Somfy producten aansluiten met de TaHoma Toolkit