Het Somfy Expert programma

Onze ondersteuning voor uw succes

Voordelen van het Somfy Expert programma

  • Somfy Experts staan bovenaan op de Somfy Dealer Locator met de vermelding van het Somfy Expert logo. Hierdoor wordt u eerder gezien door de consument die op zoek is naar producten die u levert.
  • Met meer dan 50 jaar ervaring en met meer dan 100 miljoen geïnstalleerde Somfy motoren zijn wij samen met u, onze Somfy Experts, de betrouwbare en vertrouwde keuze voor de consument. 
  • Als Somfy Expert ontvangt u bij campagnes en promoties exclusieve winkelmaterialen zodat u de Somfy oplossingen onder de aandacht van uw bezoekers kunt brengen om uw verkopen te stimuleren

Somfy Expert worden en blijven

Met het Somfy Expert programma zal uw accountmanager samen met u de mogelijkheden realiseren om nog succesvoller Somfy oplossingen op de juiste manier aan te bieden en te verkopen. Dit doen we onder andere door u te ondersteunen in het verbeteren van technische en commerciële vaardigheden van uw team zodat u zich nog beter kunt onderscheiden van de concurrent.

Somfy zal voor uw team onder andere trainingen verzorgen, campagnes en promoties ontwikkelen, marketingmaterialen beschikbaar stellen en u helpen consumenten aan te trekken en te behouden voor de toekomst.

Somfy Experts zijn gespecialiseerd in ten minste één van onderstaande productgroepen:

Zonwering en rolluiken

Raamdecoratie

Elektrische gordijnrails

Smart Home

Garagepoorten

De Somfy belofte aan u

Algemeen

Promotie van de Somfy merknaam via diverse mediakanalen en communicatiecampagnes, verzorgen van trainingen zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste technische en commerciële ontwikkeling.

Uw website

Exclusief gebruik van het Somfy Expert logo voor uw website.

Somfy website/dealer locator

Somfy Experts worden als eerste vermeld op de dealer locator met het Somfy Expert logo zodat u eerder wordt gezien en gekozen door de consument.

Promoties en campagnes

Gratis promotie- en campagnematerialen exclusief voor experts.

Uw showroom

Somfy Expert logo voor uw showroom, etalage of entree. Showroom advies. Korting op Somfy showroomproducten. Somfy showroom training

Uw bedrijfswagen

Somfy Expert stickers voor op uw bedrijfswagen(s).

Uw Somfy kennis

Installatie training(en) in de Somfy Academy inclusief certificaat met voorrang voor Somfy Experts.

Somfy bezoek

Uw accountmanager als sparringpartner op het gebied van Somfy producten.

Expert platform

Expert platform waarvoor u wordt uitgenodigd om mee te praten over toekomstige mogelijkheden.

De Somfy expert belofte aan Somfy

U verkoopt actief eindproducten met Somfy in de volgende productgroepen:

  • Zonwering & Rolluiken
  • Raamdecoratie
  • Elektrische gordijnrails
  • Smart Home
  • Garagedeuren

Elektrische bediening

De verkopen en de aansturing van bovenstaande productgroepen is minimaal voor 80% voorzien van Somfy motoren.

Afstandsbediening

U verkoopt hoofdzakelijk afstand bedienbare producten uit de bovenstaande productgroepen. U verkoopt uitsluitend motoren met het io-protocol met (voorlopige) uitzondering van raamdecoratie (nog RTS).

Uw showroom

In uw showroom is de merknaam Somfy aanwezig alsmede het Somfy-Expert logo (voordeur of raam).

In uw showroom kunt u op een ontspannen manier de Somfy oplossingen presenteren en herkent u duidelijk wat het 'boodschappenlijstje' van de consument is om een langdurige verbinding aan te gaan met deze klant.

Vanzelfsprekend is uw showroom een uithangbord voor de producten en de Somfy-oplossingen die u aanbiedt aan de consument.

Uw bedrijfswagen

Somfy Expert stickers op uw bedrijfswagen(s) toepassen.

Uw Somfy kennis

U volgt actief de trainingen van Somfy op het gebied van bovengenoemde productgroepen in de Somfy Academy.

Somfy consumentenadviesprijzen

U maakt actief gebruik van de Somfy consumentenadviesprijzen dan wel brutoprijs incl. BTW als er geen consumentenadviesprijzen gedefinieerd zijn.

Uw website

Uw website is voorzien van het Somfy Expert logo en u maakt gebruik van de actie-banners die tijdens Somfy-promoties actueel zijn. Verder wordt Somfy omschreven als bediening van diverse eindproducten. Als Smart Home Expert besteed u extra aandacht aan dit onderwerp.

Promoties en campagnes

Actief deelnemen aan campagnes en

Expert Somfy

Vul onderstaande formulier in en een Somfy areamanager neemt contact met u op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken. Samen wordt dan bepaald voor welke productgroepen u, voor nu en/of in de toekomst, in aanmerking komt en wat hiervoor nodig is.

Complétez le formulaire ci-dessous et un Area Manager Somfy vous contactera pour discuter avec vous des conditions et des possibilités. Nous déterminerons ensuite ensemble pour quelles catégories de produits vous êtes éligible aujourd’hui et/ou dans le futur et ce qui est nécessaire à cette fin.