GARANTIEVOORWAARDEN

DE GARANTIE VAN SOMFY
ONZE BELOFTE VAN KWALITEIT

Voor Somfy is een van de belangrijkste prioriteiten in onze strategie de tevredenheid van onze B2B- en B2C-klanten.

Aan de basis van deze strategie staat de kwaliteit van onze producten en diensten, waardoor we de ervaring van onze klanten kunnen blijven verbeteren.

<font color =STANDAARD 5 JAAR GARANTIE" />

STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

Alle producten: motoren, automaten, afstandsbedieningen. Somfy geeft een garantietermijn van 5 jaar na fabricagedatum op deze (WireFree) motoren, batterijen, automaten en accessoires voor raamdecoratie, garagedeuren, verlichting, beveiliging en Smart Home. De fabricagedatum is aangegeven op elk product.
<font color=#68696B>VERLENGDE GARANTIE VAN 7 JAAR</font>

VERLENGDE GARANTIE VAN 7 JAAR

Op de gamma's: S&So RS100 io, Oximo WireFree II RTS, Oximo 40 Solar io, Sunea 40 Solar io en Sunea 40 dc RTS: motoren, zonnepanelen en batterijen. Somfy geeft een uitgebreide garantietermijn van 7 jaar na fabricagedatum op deze producten. De fabricagedatum is aangegeven op elk product. Voor de producten gevoed via een zonnepaneel en batterij geldt dit enkel indien zowel de motor, het zonnepaneel en de batterij bij Somfy werden aangekocht.
<font color=#68696B> SPECIFIEKE UITZONDERINGEN </font>

SPECIFIEKE UITZONDERINGEN

Producten voor hekmotoren plus bijbehorende besturingen, schakelmateriaal en accessoires. Somfy geeft een garantietermijn van 3 jaar na fabricagedatum. De fabricagedatum is aangegeven op elk product.

De algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden vindt u achterin deze catalogus maar kunt u ook downloaden vanaf onze website www.somfy.be en is deze opvraagbaar via email op: verkoop.be@somfy.com.