ONTDEK AL ONZE SOMFY PARTNERSHIP PROGRAMMA'S

Lees verder!

Onze waarden

Direct

Direct

Wij stimuleren de ondernemersgeest die de Somfy Group al sinds de oprichting vooruit helpt. Wij nemen geen genoegen met wat al bestaat en worden gemotiveerd door de wens om te innoveren. Door de consument nieuwe voordelen te bieden, creëren we waarde voor onze klanten en partners.
RESPECT

RESPECT

Respect is gebaseerd op zorg voor onze collega's, erkenning van hun kwaliteiten en acceptatie van hun verschillen. Wij zetten ons dagelijks in om het vertrouwen van onze partners en klanten te verdienen en ons te gedragen als ethische en verantwoordelijke burgers, waar we ons ook bevinden.
OPENHEID

OPENHEID

We staan open voor de diversiteit van culturen, persoonlijkheden en generaties. We hebben de wil om te luisteren en te leren. Onze nieuwsgierigheid is een bron van creativiteit. We zijn trends altijd een stap voor en veranderen ze in oplossingen die nuttig en toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen.
NABIJHEID

NABIJHEID

Al sinds onze oprichting vinden wij de onderlinge band tussen de medewerkers van de Somfy Group heel belangrijk. Iedereen zorgt ervoor bereikbaar te zijn voor hun collega's en altijd voor ze klaar te staan. Doordat wij op veel plekken gevestigd zijn en een sterk professioneel netwerk onderhouden, staan we dicht bij onze klanten en partners. Wij streven er dan ook naar om duurzame relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen.

Onze beloftes

Ontdek

Onze geschiedenis

1969
Eerste vestiging
1981
Eerste automatisering
1985
Somfy Expert Partnership
1987
Eerste campagne op televisie
1998
Somfy RTS Technology
2000
Powered by Somfy Partnership
2006
IO Homecontrol technology
2010
Introductie TaHoma
2015
Introductie RS100 motor voor rolluik
2016
Introductie Connexoon
2017
Somfyprotect by Myfox
2018

"So open with"

Somfy programma
2021
Introductie TaHoma Suite