Back

Het comfort en gemak van automatische zonwering en rolluiken, aangedreven door daglicht

18-aug-2023 Product update
De voordelen van solar oplossingen van Somfy

De voordelen van solar oplossingen van Somfy

  • Energiebesparing doordat het een autonome oplossing is, dus onafhankelijk van de stroomvoorziening.
  • Geen breekwerk of schade aan de muren en kozijnen, alleen het rolluik of screen hoeft bevestigd te worden.
  • Alleen daglicht is al voldoende voor het opladen van de batterij, dus uw klant kan er zeker van zijn dat de zonwering of het rolluik ook functioneert zonder volle zon.
  • Er is een breed assortiment aan Somfy solar oplossingen beschikbaar, zowel voor raambekleding binnen als voor screens en rolluiken aan de buitenzijde van het huis.
  • In combinatie met onze TaHoma switch kunnen alle slimme apparaten in huis centraal worden bediend en met handige scenario’s worden geprogrammeerd voor nóg meer comfort en gemak.
  • Alle oplossingen van Somfy bieden de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent.
Support app en tools voor de juiste installatie

Support app en tools voor de juiste installatie

Sunea 40 Solar io is de Somfy motor voor screens, uitvalschermen en volants. Het meegeleverde zonnepaneel vangt het daglicht op en voorziet hiermee de batterij direct van stroom. Het efficiënte systeem wordt volledig aangedreven door daglicht en blijft 30 dagen werken zonder daglicht. De batterij kan direct na levering worden gebruikt, omdat deze volledig is opgeladen wanneer deze bij u wordt afgeleverd, zodat u meteen met de installatie kan beginnen.

RS100 Solar io is een complete oplossing van motor, zonnepaneel en batterij voor rolluiken. Met deze duurzame, stille en eenvoudige oplossing biedt u uw klant extra gebruikscomfort. De zonnesensor is geïntegreerd in het zonnepaneel, hierdoor zijn er geen andere accessoires nodig voor de installatie.

Informatie over de support apps voor de juiste installatie
Sunilus 50 io voor screens en uitvalschermen

Sunilus 50 io voor screens en uitvalschermen

Somfy Sunilus screen 50 io 12 omw/min is de nieuwe io motor voor screens en uitvalschermen. Deze motor vervangt de Altus RTS motor met 12 omw/min, dus vanaf nu kunt u alles met io doen.

De motor wordt rechtstreeks op het stroomnet aangesloten. De afstelling van de motor is hetzelfde als bij onze Sunilus io met 17 omw/min, met 2 vaste eindpunten. Hierdoor kan de motor via de TaHoma pro app snel worden geconfigureerd. 

Uw klanten kunnen zelf bepalen hoe ze deze motor het liefst willen bedienen, dat kan via een reguliere hand- en wandzender, maar voor extra gemak kunnen ze in combinatie met een TaHoma switch ook kiezen voor bediening via de TaHoma app, de toetsen op de TaHoma of via spraaktechnologie.

Sunilus Screen 10/12 IO LT50
Sunilus Screen 10/12 IO LT50
Meer informatie en bestellen
Sunilus Screen 20/12 IO LT50
Sunilus Screen 20/12 IO LT50
Meer informatie en bestellen
Sunilus Screen 6/12 io LT50
Sunilus Screen 6/12 io LT50
Meer informatie en bestellen
Alle informatie voor uw klanten met de laatste Somfy marketing materialen

Alle informatie voor uw klanten met de laatste Somfy marketing materialen

Op de Somfy Pro Website kunt u allerlei verschillende marketing materialen vinden om lokaal in te zetten. U kunt ze hier eenvoudig en gratis zelf downloaden. Er zijn onder andere brochures, video’s en foto’s beschikbaar. De meest recente toevoeging is de selectie brochures en video’s met alle informatie over ons solar assortiment
Meer informatie en downloaden