Webshop

Beste klant,

Op dit moment is de Somfy Pro Online Shop normaal bereikbaar. Druk op de grijze shopbanner op de deze pagina of desgewenst bovenin het menu op het winkelmandje. U zult dan automatisch inloggen op uw shopaccount.

Let op: u kunt alleen inloggen indien u een geactiveerd shopaccount heeft. Indien dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

Somfy Team België

Maak kennis met de vernieuwde Somfy Pro Online Shop!

Maak kennis met de vernieuwde Somfy Pro Online Shop!

Beste klant
Onlangs is de Somfy Pro Online Shop vernieuwd. Zo zult u een nieuwe opmaak van de webshop ervaren en een aantal structurele verbeteringen.

Bestel uw artikelen via uw mobiele telefoon
De Somfy Pro Online Shop is beschikbaar gemaakt voor mobiele telefoons, zodat u overal en altijd uw Somfy producten online kunt bestellen. 

Vind sneller producten met de verbeterde zoekfunctie
De zoekfunctie is verbeterd waardoor u producten makkelijker kunt vinden en bestellen. Zo kunt u een zoekterm intypen en ziet u direct een aantal suggesties van relevante producten. Ook is het mogelijk om binnen de zoekresultaten te filteren op product type en product toepassing.
 
Bestel eenvoudiger vanuit meerdere favorietenlijsten

Het is mogelijk om beter overzicht te krijgen van uw favoriete producten door meerdere favorietenlijsten aan te maken. Uw favorietenlijst is daarom niet automatisch overgenomen naar deze nieuwe webshop. U kunt uw favorietenlijst(en) zelf opnieuw aanmaken. Wilt u uw favorietenlijsten toch overnemen naar deze nieuwe webshop? Laat het ons weten, we helpen u graag. 

U kunt blijven inloggen met uw bestaande login gegevens

Daarnaast blijft het mogelijk om:
•    24 uur per dag, 7 dagen per week Somfy producten online te bestellen.
•    Eerder bestelde orders op te zoeken en vanuit deze orders opnieuw te bestellen.
•    De specificaties van verschillende producten te vergelijken.