Somfy International

Somfy is marktleider in de toelevering van producten voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van o.a. zonwering, rolluiken, raamdecoraties, gordijnen, garagedeuren, tuinhekken en verlichting. 

Somfy is een Franse multinational, de onderneming is actief in 60 landen via 140 filialen, 51 kantoren en agentschappen, verspreid over de continenten. Met 8 internationale productiecentra beschikt Somfy bovendien over een doeltreffend assemblage-instrument. Er werken bijna 8000 personen in de organisatie.

Mede door de hoge kwaliteitseisen komt Somfy tegemoet aan de behoeften van 270 miljoen eindgebruikers en 32.000 professionele klanten over de hele wereld. In 2016 heeft Somfy de grens van 158 miljoen geproduceerde motoren gepasseerd, een mijlpaal in de organisatie.Hierna volgt informatie over de hoofdorganisatie in het Engels.
 

Corporate website

www.somfy.com

 

General Somfy information


 Values

 Activities

 Brands
 Innovation
 History
 Foundation

 Key figures
 Business

Somfy Belux

SOMFY Belux is vandaag de grootste speler in producten en systemen voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van zonneschermen, rolluiken, raamdecoratie, garagepoorten en tuinhekken.

Vanuit de vestiging in Zaventem werken dagelijks een 20-tal medewerkers aan de verkoop, marketing en technische ondersteuning voor de gehele Belgische en Luxemburgse markt. SOMFY Belux maakt deel uit van de groep SOMFY International, met de hoofdzetel in het Franse Cluses. 

 

Contact

Somfy NV Belux
Ikaroslaan 21 (nieuw adres per 4 januari 2016)
B-1930  ZAVENTEM

+32 (0)2 712 07 70 (alg. telefoonnummer)
+32 (0)2 725 01 77 (alg. faxnummer)
info@somfy.be (alg. emailadres)


Overige emailadressen: 
sales.be@somfy.com (voor bestelling en technische ondersteuning retailers/installateurs)
projects.be@somfy.com (voor projectmatige advisering, offertes en productbestellingen).

Publikaties

Contact met Somfy bij persvragen

Indien u specifieke vragen hebt of op zoek bent naar afbeeldingen, neem dan s.v.p. contact op met Somfy België en vraag naar mw. van Kinschot, afd. Marketing Communicatie. Te bereiken op telefoonnummer: +32 (0)2 712 07 70 of via email: margreet.van.kinschot@somfy.com.

Digitale Somfy logo's

Over Copyright ©Somfy
Elke afbeelding mag alleen gebruikt worden voor publicaties waarbij de Somfy merknaam en inhoudelijke informatie van het artikel ingaat op de producten en diensten van Somfy. De afbeeldingen mogen niet door derden worden toegepast zonder schriftelijke teostemming van Somfy Belgie.

Voor vragen over het downloaden en gebruik van Somfy afbeeldingen of indien u graag specifieke andere Somfy product of lifestyle foto's wenst te ontvangen voor uw (pers)publicaties, kunt u contact opnemen met Somfy Belgie. Zie elders op deze pagina voor contactgegevens.
_______________________________________________


Hieronder kunt u voor uw pers publicatie doeleinden onze bedrijfslogo's downloaden.Somfy company logo - in kleur
- Download als EPS (ingepakt als Zip)
- Download als JPG (hoge res.)

Somfy company logo - in zwart/wit
- Download als EPS (ingepakt als Zip)
- Download als JPG (hoge res.)

Partner     EXPERT INSTALLATEURS

Deze partnerschap contract betreft onafhankelijke bedrijven die zich inzetten om de Somfy kwaliteits charter te respecteren. Hun medewerkers volgen regelmatig opleidingen op Somfy.