Belangrijke mededeling

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde ‘Corona-maatregelen’ die door de Belgische federale veiligheidsraad aangekondigd werden, hebben wij in navolging van deze ontwikkelingen besloten de Somfy trainingen te annuleren tot het einde van de Paasvakantie, dwz tot en met 19/04/2020. 

Wij volgen de raadgevingen van de overheid nauw op, en evalueren op dagelijkse basis.. indien er veranderingen zijn of andere maatregelen van kracht worden zullen wij u opnieuw berichten. 

Bedankt voor uw begrip ! 

Onze opleidingen

Wat betekent opleiding voor Somfy en onze sector?

Service en kennis!

Modules

Somfy heeft als doel om haar klanten op een duidelijke manier onze producten te leren installeren/gebruiken en hen tegelijk op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, waarvan de mogelijkheden blijven evolueren!


Omdat wij geloven dat een degelijke installatie het resultaat is van training, kennis en oefening, biedt Somfy als service gratis product en productinstallatieopleidingen aan in onze eigen trainingszaal of bij fabrikanten (vanaf 7 personen). Wij geven jaarlijks meer dan 100 opleidingen, waaraan meer dan 750 gemotiveerde professionals deelnemen.

Voordelen van opleiding voor het deelnemende bedrijf:

 •   Uw medewerkers zijn zelfzekerder door de verkregen kennis, en bouwen ervaring op,
 •   Beter en sneller afregelen: de efficiëntie op de werf stijgt,
 •   Minder fouten : minder naservice en de klanttevredenheid verhoogt,
 •   Extra verkoop door een betere kennis van de producten en hun mogelijkheden.

Opleidingsaanbod?

Hieronder vindt u de verschillende opleidingsmodules. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, er is tijd en ruimte om vragen te stellen of situaties aan te kaarten.  Opgelet, sommige opleidingen zijn pas toegankelijk wanneer een voorafgaande opleiding werd gevolgd (aangeduid):

 

 

Bekijk alle opleidingen

Praktische informatie en voorwaarden

Praktische informatie

Inschrijven, hoe werkt het?

 • Minder dan 5 deelnemers : Kies uw module uit het online opleidingsaanbod in Zaventem, kies een datum wanneer er plaats is en schrijf online in (maximaal 4 personen per firma, voor meer contacteer ons eerst) . 
 • Vanaf 5 tot 7 deelnemers : Contacteer ons, wij zullen voor uw firma een dag vastleggen in Zaventem, opgelet, er kunnen ook deelnemers van andere firma's deelnemen.
 • Vanaf 8 tot 10 deelnemers : Contacteer ons, wij zullen enkel voor uw firma een dag vastleggen bij u of in Zaventem.

Kan ik annuleren?

 • Online inschrijving : U kan kosteloos online annuleren tot 5 werkdagen voor de cursus aanvang. 
 • Cursus gereserveerd voor uw firma (= meer dan 6 deelnemers) : U kan kosteloos annuleren tot 5 weken voor de opleidingsdatum, u zal dan opgebeld worden om uw inschrijving te bevestigen of te annuleren. 

Annulatiekost?

Indien de annulatietijd verstreken is zal steeds een kost gefactureerd worden van 100 € per persoon, met een maximum van 300€ per sessie.

Prijs?
Onze vaste opleidingsmodules zijn gratis, training op maat kan in overleg een bedrag voor aangerekend worden.

Lunch?
Er is een gratis lunch voorzien in Zaventem door Somfy, op verplaatsing is lunch te voorzien door de organisator.

Voorwaarden

Over onze voorwaarden:

 • Somfy behoudt zich het recht om de 'online' opleiding te annuleren / verplaatsen als er minder dan 5 deelnemers hebben ingeschreven.
 • Somfy behoudt zich het recht om de opleiding ter plaatse te annuleren / verplaatsen als er minder dan 7 deelnemers aanwezig zijn.
 • Wanneer u niet meer kan inschrijven omdat de opleidingen volzet zijn, kan u vragen om op een wachtlijst geplaatst te worden.
 • Niet komen opdagen met het juiste aantal ingeschrevenen, of annulaties minder dan 5 weken op voorhand zullen gefactureerd worden.
 • Door een reservering voor een training te maken, gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

 

Vriendelijk verzoek!

Gezien de constante verkeersdrukte rond Brussel graag op tijd vertrekken, raadpleeg de verkeersinfo op voorhand en contacteer ons als u te laat zal zijn. Denk ook aan carpooling - Bedankt!

Contact

De opleidingen van Somfy worden enkel aangeboden aan installateurs en fabrikanten, niet aan consumenten.

 

TIP! Indien uw medewerkers onder PC 124 zitten, dan geniet u van een subsidie via het FVB Constructiv.

Na het invullen van de aanwezigheidslijst op de dag van de training, sturen wij de nodige documenten op naar het FVB, waarna zij de goedkeuring en de uitbetaling verder afhandelen.

Wij zijn een erkend en gecertifieerd opleidingscentrum.

Contact

Hoe ons te contacteren

Somfy Belux –Training

Onze opleidingen worden door de Training Manager gegeven, u kunt hem contacteren via:

Tel.: +32 (0)2 712 07 70
Email: trainingcenter@somfy.com