Herfstpromotie

Bij aanschaf van twee of meer rolluiken of zonweringen met Somfy io motoren krijgt uw klant...

EEN CONNEXOON io TWV €169 CADEAU

Van 15 september tot en met 31 oktober 2018 krijgt iedere klant bij aanschaf van twee of meer rolluiken of zonweringen met Somfy io motoren, een Connexoon io cadeau. Met de Somfy Connexoon io wordt de smartphone van uw klant de ideale afstandsbediening voor zijn rolluiken, zonwering, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunnen deze producten via een app, waar ook ter wereld, worden bediend. Laat uw klant het gemak van de Connexoon ontdekken!


Hoe werkt deze actie voor u?
Heeft u twee rolluiken of zonweringen verkocht? Dan bestelt u bij ons de gratis Connexoon. (maximaal 1 Connexoon per huishouden). U kunt gebruikmaken van deze actie door de digitale factuur met daarop vermeld de Somfy io motoren, de gratis Connexoon io en de NAW-gegevens van uw klant te uploaden op de actiepagina. De factuur dient gedateerd te zijn binnen de actieperiode. Upload uw factuur op somfy.be/promo-pro (vanaf 15 september beschikbaar). Wij sturen u daarna de Connexoon gratis toe, die u bij uw klant installeert.


Showroom voordeel:
U kunt nu éénmalig een Connexoon io bestellen voor slechts €60. Dit kan met de couponcode: Connexoonio2018. Bestel nu online in onze B2B webshop.

Digitale promotie materialen
Alle digitale materialen voor deze campagne kunt u downloaden via onderstaande gele button.

Download materialen