Belangrijke mededeling

Woensdag 18-3-2020
Vanaf deze middag 12 uur wordt het openbare leven in België zo goed als volledig stilgelegd. Op dit moment is niet duidelijk welke klanten eventueel nog in staat zijn leveringen te accepteren. Om te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat, zullen wij per direct geen bestellingen meer naar België versturen.
 
De komende dagen zullen we inventariseren met klanten en vervoerders wat de beste mogelijkheden zijn om met deze situatie om te gaan. Op basis van deze uitkomsten en in goed overleg zal bekeken worden of er vanaf volgende week weer leveringen plaats kunnen vinden.
 
Blijf veilig en gezond,
Somfy Team

Dinsdag 17-3-2020 
Vandaag heeft iedereen te maken met het corona virus (COVID-19) en hoe daarmee om te gaan. Somfy heeft de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om te zorgen dat alle teams beschermd zijn en hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.
 
U kunt erop vertrouwen dat wanneer u Somfy producten bestelt, wij alles doen om te zorgen dat deze zo snel mogelijk worden verzonden met inachtneming van de internationale gezondheids- en veiligheidsrichlijnen.
 
• Het magazijn in Hoofddorp is open en functioneert gedurende de gebruikelijke uren.
• Alle verzendingen gaan volgens planning.
• Deze ochtend hebben onze logistieke partners bevestigd dat er geen transportbeperkingen zijn binnen Noord Europa.
 
Wij gaan ervan uit dat deze condities op dit moment gehandhaafd blijven en houden u op de hoogte indien er zaken veranderen.
 
Blijf veilig en gezond,
Somfy Team

Nuttige informatie
Training volgen? Bekijk ons trainingsaanbod en schrijf u in

Service en kennis! Somfy heeft als doel om haar klanten op een duidelijke manier te leren onze oplossingen toe te passen en hen tegelijk op de hoogte te houden van de nieuwste producten, waarvan de mogelijkheden maar blijven evolueren!


Omdat wij geloven dat een degelijke installatie het resultaat is van training, kennis en oefening, biedt Somfy als service gratis product en productinstallatieopleidingen aan in onze eigen trainingszaal of bij fabrikanten (vanaf 7 personen). Wij geven jaarlijks meer dan 100 opleidingen, waaraan meer dan 750 gemotiveerde professionals deelnemen.

Bekijk ons trainingsaanbod

Somfy in Projecten

Somfy in projecten Website met informatie over commerciële gebouw oplossingen
Naar de website voor projecten